Banner
  Forsiden
  Mobilversjon
  Forestillingene
  Hvem er vi?
  Personvern

 Berlevåg på nett
Berlevågnytt

Fra «Den hemmelige timen (jubileumsforestilling)» (05.12.2006)

* Velkommen til Barneteateret! *

Barneteateret ble startet av Elsa Mjelde og Annbjørg Watnedal for 44 år siden, men nå har teppet gått ned for siste gang.

Etter å ha vært leder siden tidlig på 1990-tallet har Hilde bestemt seg for å legge ned barneteateret. Vi har hatt mange dyktige medhjelpere opp gjennom årene, men det var ingen som sto klar til å overta denne rollen. Det betyr likevel ikke at det er slutt på barneteater i Berlevåg. Kulturskolen har startet opp, og da er det i trygge hender.

Barneteatersidene på Internett vil bestå, og finner vi flere bilder og informasjon så blir sidene oppdatert.

Vi vil rette en stor takk til alle dere som har kommet på forestillingene våre gjennom alle disse årene! Berlevågingene er et fantastisk trofast publikum, og uten dere ville det ikke vært så moro å spille teater.

Siden 1976 har vi fremført 74 skuespill (hvorav 3 skuespill med «De Miserable») med tilsammen 1017 roller, og her på nettsiden vår har hver av de 294 unge skuespillerne, 232 jenter og 62 gutter, fått sin egen teaterside med informasjon om hvilke skuespill de har vært med i. I tillegg byr vi på ikke mindre enn 1019 bilder fra forestillingene, øvelsene og turene vi har vært på!

Ta gjerne kontakt med Hilde hvis du lurer på noe eller oppdager feil. Vi vil også gjerne høre fra deg hvis du har bilder fra forestillinger som du ønsker å dele med oss andre. Ta også kontakt dersom du ikke ønsker at teatersiden din skal være synlig.

Vi gjør oppmerksom på at mange funksjoner på dette nettstedet krever at du har Javascript aktivert i nettleseren din. Hvis du har problemer med å se bildegalleriene eller lignende, sjekk innstillingene!


Egen side for mobil!
Vi har nå laget en egen side for deg som besøker Barneteateret med mobiltelefon. Klikk på lenken oppe til venstre for å se den spesialtilpassede utgaven av nettsiden vår. Mobilen må ha støtte for javascript for at sidene skal fungere.

Vi setter pris på tilbakemeldinger dersom du oppdager feil.

Hvem er vi?
TeaterkjellerenBarneteateret ble altså startet i 1976. Øvelsene holder vi på Husmorstua og der har vi vår egen 'teaterkjeller' hvor vi har kostyme- og kulisselager. Der maler og snekrer vi det vi trenger til forestillingene.

Her kan du lese litt mer om hva vi holder på med, og se bilder fra teaterkjelleren vår!


Banner