Banner
  Forsiden
  Forestillingene
  Hvem er vi?
  Personvern

 Skuespill med video
Under byens gater (1988) (Norge rundt)

 Berlevåg på nett
Berlevågnytt

Publisert: 08.05.2013
Personvern

Barneteateret.com lagrer ikke informasjon om brukerne av nettstedet.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  • De sidene du sist har sett på lagres i en informasjonskapsel på din datamaskin. Du kan skru av denne lagringen ved å klikke på symbolet med et innkjøring forbudt skilt i overskriften.
  • Sortering av rolleliste/skuespill-liste lagres i en egen informasjonskapsel på din datamaskin. Denne funksjonen kan du ikke skru av.

Din IP-adresse

Din unike adresse på Internett (IP-adresse) lagres i en kort periode for å lage listen «Dette ser andre på». Adressen brukes utelukkende for å kunne fjerne dine egne besøk fra listen, og overskrives automatisk når sidene du har besøkt ikke lenger finnes i listen. IP-adressen din er aldri synlig for andre.

Skuespillersider

Alle skuespillere har sin egen teaterside med oversikt over hvilke skuespill de har vært med i, hvilke oppgaver de har hjulpet til med og bilder de er med på. Dersom du ikke ønsker at siden din skal være synlig kan du sende oss en e-post og vi vil deaktivere siden og fjerne navnet ditt fra alle søk. Vi kan også fjerne deler av informasjonen dersom du f.eks. ikke vil ha bilder på siden din.

Søk

Søk på barneteateret.com lagres for å få en oversikt over hva brukerne er interessert i. Det er imidlertid kun søkeord og dato som lagres, ingen informasjon som kan identifisere brukerne blir lagret.

Til forsiden

Banner