Banner
  Forsiden
  Forestillingene
  Hvem er vi?
  Personvern

 Skuespill med video
Under byens gater (1988) (Norge rundt)

 Berlev√•g p√• nett
Berlevågnytt

Publisert: 01.11.2006
Hvem er vi?

Teaterkjelleren
Teaterkjelleren
Berlev√•g Husmorlags Barneteater ble startet h√łsten 1976 av Elsa Mjelde og Annbj√łrg Vatnedal.

Elsa Mjelde var leder av teateret frem til 1991, og Hilde Mjelde Olsen har vært leder frem til det ble slutt for teateret i 2012.

Teaterkjelleren
Da Husmorlaget kjøpte Frelsesarméens hus fulgte Barneteateret med. Der øver vi en gang i uken, to ganger hvis vi har flere grupper.

I kjelleren på Husmorstua har vi vår egen ”teaterkjeller”. Der har vi kostymelager, kulisselager m.m. og der maler og snekrer vi det vi trenger til forestillingene.

Åpent for alle barn
Arbeidet i Barneteateret er basert på frivillig, gratis arbeid. Ingen får lønn i penger, men mye moro får man! Barneteateret er åpent for alle barn som har begynt i 1. klasse.

Det stilles ingen krav til ferdigheter, men at man møter punktlig på hver øvelse og betaler kontingenten. Vi prøver å sette opp ett stykke hvert år, og det hender det blir flere.

Festivaler
Vi har deltatt på forskjellige festivaler, men høydepunktene er nok Festspillene i Nord-Norge i Harstad i 1979, Barneteaterfestivalen i Skien i 1988 og vi savner veldig å kunne reise på teaterfestival i Kirkenes - der har vi vært mange ganger.

Skriver selv
Skuespillene vi fremfører både skriver vi selv, og vi kjøper ferdige manuskript.
Dersom du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Epostlenke finner du i menyen til venstre, og der kan du også finne lenker til manuskript og annet nødvendig teaterutstyr.  

 

 
Barneteateret fikk Berlevåg kommunes kulturpris i 2006
Husmorstua
Husmorstua

Her ser du noen bilder fra teaterkjelleren vår:


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Til forsiden

Banner